﻿<?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"><channel><title>Coolite Forums / Coolite Toolkit / Bugs  / Javascript error when setting ext:Window's AutoLoad to aspx page / Latest Posts</title><generator>InstantForum.NET v4.1.4</generator><description>Coolite Forums</description><link>http://coolite.com/forums/</link><webMaster>do-not-reply@coolite.com</webMaster><lastBuildDate>Tue, 06 Jan 2009 14:17:57 GMT</lastBuildDate><ttl>20</ttl><item><title>RE: Javascript error when setting ext:Window's AutoLoad to aspx page</title><link>http://coolite.com/forums/Topic891-5-1.aspx</link><description> Hi&lt;span&gt;&lt;span&gt;&lt;span id="ctl10_ctlTopic"&gt; jchau,&lt;br&gt;&lt;br&gt;I'll investigate what's wrong in AutoLoad and then inform you. For now I can suggest next solution for picker functionality:&lt;br&gt;&lt;br&gt;PickerExample.aspx&lt;br&gt;&lt;/span&gt;&lt;/span&gt;&lt;/span&gt;[code]&lt;br&gt;&amp;lt;%@ Page Language="C#" AutoEventWireup="true" CodeBehind="PickerExample.aspx.cs" Inherits="Coolite.Sandbox.Temp.Pickup.PickerExample" %&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;lt;%@ Register assembly="Coolite.Ext.Web" namespace="Coolite.Ext.Web" tagprefix="ext" %&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;lt;%@ Register src="PickupDialogControl.ascx" tagname="PickupDialogControl" tagprefix="uc1" %&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;lt;!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"&amp;gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;&amp;lt;html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" &amp;gt;&lt;br&gt;&amp;lt;head runat="server"&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;title&amp;gt;The Picker&amp;lt;/title&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;lt;/head&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;lt;body&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;form id="form1" runat="server"&amp;gt;&lt;br&gt;    &lt;br&gt;    &amp;lt;script type="text/javascript"&amp;gt;&lt;br&gt;        function setTextField(value){&lt;br&gt;            &amp;lt;%= TextField1.ClientID %&amp;gt;.setValue(value);&lt;br&gt;        }&lt;br&gt;    &amp;lt;/script&amp;gt;&lt;br&gt;    &lt;br&gt;    &amp;lt;ext:ScriptManager ID="ScriptManager1" runat="server" /&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;br /&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;table&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;tr&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;td&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;ext:TextField ID="TextField1" ReadOnly="true" runat="server" /&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;/td&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;td&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;ext:Button ID="Button1" runat="server" Text="Pick value" AutoPostBack="false"&amp;gt;&lt;br&gt;                    &amp;lt;Listeners&amp;gt;&lt;br&gt;                        &amp;lt;Click Handler="PickerDemo.pickValue({TextField1}.getValue(), setTextField);" /&amp;gt;&lt;br&gt;                    &amp;lt;/Listeners&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;/ext:Button&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;/td&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;/tr&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;/table&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;uc1:PickupDialogControl ID="PickupDialogControl1" runat="server" /&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;/form&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;lt;/body&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;lt;/html&amp;gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;[/code]&lt;br&gt;&lt;span&gt;&lt;span&gt;&lt;span id="ctl10_ctlTopic"&gt;&lt;br&gt;PickupDialogControl.ascx&lt;br&gt;&lt;/span&gt;&lt;/span&gt;&lt;/span&gt;[code]&lt;br&gt;&amp;lt;%@ Control Language="C#" AutoEventWireup="true" CodeBehind="PickupDialogControl.ascx.cs" Inherits="Coolite.Sandbox.Temp.Pickup.PickupDialogControl" %&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;lt;%@ Register assembly="Coolite.Ext.Web" namespace="Coolite.Ext.Web" tagprefix="ext" %&amp;gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;&amp;lt;script type="text/javascript"&amp;gt;&lt;br&gt;    Ext.namespace('PickerDemo');&lt;br&gt;    &lt;br&gt;    PickerDemo.callback = Ext.emptyFn;&lt;br&gt;    &lt;br&gt;    PickerDemo.pickValue = function(selectedValue, callback){&lt;br&gt;        var picker = &amp;lt;%= WindowPicker.ClientID %&amp;gt;;&lt;br&gt;        &lt;br&gt;        if(selectedValue &amp;amp;&amp;amp; selectedValue != null){&lt;br&gt;            PickerDemo.setValue(selectedValue);&lt;br&gt;        }&lt;br&gt;        if(PickerDemo.callback &amp;amp;&amp;amp; PickerDemo.callback != null){&lt;br&gt;            PickerDemo.callback = callback;&lt;br&gt;        }&lt;br&gt;        else{&lt;br&gt;            PickerDemo.callback = Ext.emptyFn;&lt;br&gt;        }&lt;br&gt;        &lt;br&gt;        picker.show(null);&lt;br&gt;    };&lt;br&gt;    &lt;br&gt;    PickerDemo.returnValue = function(){&lt;br&gt;        var picker = &amp;lt;%= WindowPicker.ClientID %&amp;gt;;&lt;br&gt;        PickerDemo.callback(PickerDemo.getValue());&lt;br&gt;        picker.hide(null);&lt;br&gt;    };&lt;br&gt;    &lt;br&gt;    PickerDemo.cancel = function(){&lt;br&gt;        var picker = &amp;lt;%= WindowPicker.ClientID %&amp;gt;;&lt;br&gt;        picker.hide(null);&lt;br&gt;    };&lt;br&gt;    &lt;br&gt;    PickerDemo.getValue = function(){&lt;br&gt;        var radioButtons = &amp;#100;ocument.getElementsByName("&amp;lt;%= RadioButtonList1.UniqueID %&amp;gt;");&lt;br&gt;        &lt;br&gt;        for (var i = 0; i &amp;lt; radioButtons.length; i++) {&lt;br&gt;          if (radioButtons[i].checked) {&lt;br&gt;            return radioButtons[i].value;&lt;br&gt;          }&lt;br&gt;        }        &lt;br&gt;        return '';&lt;br&gt;    };&lt;br&gt;    &lt;br&gt;    PickerDemo.setValue = function(value){&lt;br&gt;        var radioButtons = &amp;#100;ocument.getElementsByName("&amp;lt;%= RadioButtonList1.UniqueID %&amp;gt;");&lt;br&gt;        &lt;br&gt;        for (var i = 0; i &amp;lt; radioButtons.length; i++) {&lt;br&gt;          if (radioButtons[i].value == value) {&lt;br&gt;            radioButtons[i].checked = true;&lt;br&gt;            return;&lt;br&gt;          }&lt;br&gt;        }       &lt;br&gt;        radioButtons[0].checked = true;         &lt;br&gt;    }&lt;br&gt;&amp;lt;/script&amp;gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;&amp;lt;ext:Window &lt;br&gt;    ID="WindowPicker" runat="server"&lt;br&gt;    Icon="DatabaseConnect"&lt;br&gt;    Title="Picker"&lt;br&gt;    Show&amp;#111;nload="false"&lt;br&gt;    Modal="true"&lt;br&gt;    Height="180"&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;Content&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;asp:RadioButtonList ID="RadioButtonList1" runat="server"&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;asp:ListItem Value="Option 1" Text="Option 1" Selected="True"&amp;gt;&amp;lt;/asp:ListItem&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;asp:ListItem Value="Option 2" Text="Option 2"&amp;gt;&amp;lt;/asp:ListItem&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;asp:ListItem Value="Option 3" Text="Option 3"&amp;gt;&amp;lt;/asp:ListItem&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;asp:ListItem Value="Option 4" Text="Option 4"&amp;gt;&amp;lt;/asp:ListItem&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;asp:ListItem Value="Option 5" Text="Option 5"&amp;gt;&amp;lt;/asp:ListItem&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;/asp:RadioButtonList&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;/Content&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;Buttons&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;ext:Button ID="btnOkPicker" runat="server" Text="OK" AutoPostBack="false"&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;Listeners&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;Click Handler="PickerDemo.returnValue();" /&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;/Listeners&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;/ext:Button&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;ext:Button ID="btnCancelPicker" runat="server" Text="Cancel" AutoPostBack="false"&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;Listeners&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;Click Handler="PickerDemo.cancel();" /&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;/Listeners&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;/ext:Button&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;/Buttons&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;lt;/ext:Window&amp;gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;[/code]&lt;br&gt;&lt;span&gt;&lt;span&gt;&lt;span id="ctl10_ctlTopic"&gt;&lt;br&gt;Let me know if this example is not what you wish.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Best regards,&lt;br&gt;Vladimir&lt;br&gt;&lt;/span&gt;&lt;/span&gt;&lt;/span&gt;</description><pubDate>Fri, 11 Jul 2008 06:41:36 GMT</pubDate><dc:creator>vladsch</dc:creator></item><item><title>RE: Javascript error when setting ext:Window's AutoLoad to aspx page</title><link>http://coolite.com/forums/Topic891-5-1.aspx</link><description>&lt;br&gt;This is how I use to set AutoLoad from CodeBehind.&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;span&gt;&lt;span&gt;&lt;span id="ctl10_ctlTopic"&gt;&lt;span id="ctl10_ctlTopic_ctlPanelBar_ctlTopicsRepeater_ctl06_lblFullMessage"&gt;Default.aspx.cs (following your sample file name - ID &amp;amp; sid are just for example)&lt;/span&gt;&lt;/span&gt;&lt;/span&gt;&lt;/span&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;[code]&lt;br&gt;    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)&lt;br&gt;    {&lt;br&gt;         string sid = Request.QueryString["sid"];&lt;br&gt;         string ID = Request.QueryString["ID"];&lt;br&gt;         winPicker.AutoLoad =  "&lt;span&gt;&lt;span&gt;&lt;span id="ctl10_ctlTopic"&gt;&lt;span id="ctl10_ctlTopic_ctlPanelBar_ctlTopicsRepeater_ctl06_lblFullMessage"&gt;DialogPicker.aspx&lt;/span&gt;&lt;/span&gt;&lt;/span&gt;&lt;/span&gt;?ID=" + ID + "&amp;amp;sid=" + sid;&lt;br&gt;    }&lt;br&gt;[/code]&lt;br&gt;</description><pubDate>Thu, 10 Jul 2008 16:33:58 GMT</pubDate><dc:creator>Diabolicus</dc:creator></item><item><title>RE: Javascript error when setting ext:Window's AutoLoad to aspx page</title><link>http://coolite.com/forums/Topic891-5-1.aspx</link><description>Another question.  Why does ext:Window load the url specified when the page loads?  Shouldn't it load the url when it is shown?  Is it possible to dynamically set that AutoLoad property?  For example, I want to dynamically set the query string parameter for that url before the window is shown.&lt;br&gt;</description><pubDate>Thu, 10 Jul 2008 10:36:02 GMT</pubDate><dc:creator>jchau</dc:creator></item><item><title>Javascript error when setting ext:Window's AutoLoad to aspx page</title><link>http://coolite.com/forums/Topic891-5-1.aspx</link><description> When ext:Window's AutoLoad property is set to an aspx page, IE 7 throws a javascript error when the page loads.  If someone has an example of using ext:Window to load up a picker dialog and send the picked item back to the parent, I would really really appreciate it.  This seems like a very simple and common scenario but I can not get it to work with ext:&amp;#119;indow.  &lt;br&gt;&lt;br&gt;Example:&lt;br&gt;&lt;br&gt;Website with two aspx page, Default.aspx and DialogPicker.aspx&lt;br&gt;&lt;br&gt;Default.aspx&lt;br&gt;[code]&lt;br&gt;&amp;lt;%@ Page Language="vb" AutoEventWireup="false" CodeBehind="Default.aspx.vb" Inherits="Coolite&amp;#119;indow._Default" %&amp;gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;&amp;lt;%@ Register Assembly="Coolite.Ext.Web" Namespace="Coolite.Ext.Web" TagPrefix="ext" %&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;lt;!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;lt;html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;lt;head runat="server"&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;title&amp;gt;Untitled Page&amp;lt;/title&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;lt;/head&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;lt;body&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;form id="form1" runat="server"&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;ext:ScriptContainer ID="ScriptContainer1" runat="server"&amp;gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;script type="text/javascript" language="javascript"&amp;gt;&lt;br&gt;        function setReturnValue(val) {&lt;br&gt;            var txt = &amp;#100;ocument.getElementById('txtPickedValue');&lt;br&gt;            txt.value=val;&lt;br&gt;        }&lt;br&gt;        &amp;lt;/script&amp;gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;/ext:ScriptContainer&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;ext:ScriptManager ID="ScriptManager1" runat="server"&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;/ext:ScriptManager&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;div&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;asp:Button ID="btnPicker" runat="server" Text="Pick Something" /&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;ext:TextField ID="txtPickedValue" runat="server"&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;/ext:TextField&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;ext:Window ID="winPicker" runat="server" Icon="DatabaseConnect" Title="Picker" Show&amp;#111;nload="false"&lt;br&gt;            AnimateTarget="btnPicker" TriggerElement="btnPicker" Modal="true" CloseAction="Hide"&lt;br&gt;            Height="300px" Width="100px" AutoShow="false" AutoLoad="DialogPicker.aspx"&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;/ext:Window&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;/div&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;/form&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;lt;/body&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;lt;/html&amp;gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;[/code]&lt;br&gt;&lt;br&gt;DialogPicker.aspx&lt;br&gt;[code]&lt;br&gt;&amp;lt;%@ Page Language="vb" AutoEventWireup="false" CodeBehind="DialogPicker.aspx.vb"&lt;br&gt;    Inherits="Coolite&amp;#119;indow.DialogPicker" %&amp;gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;&amp;lt;%@ Register Assembly="Coolite.Ext.Web" Namespace="Coolite.Ext.Web" TagPrefix="ext" %&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;lt;!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;lt;html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;lt;head runat="server"&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;title&amp;gt;Untitled Page&amp;lt;/title&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;lt;/head&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;lt;body&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;form id="form1" runat="server"&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;ext:ScriptContainer ID="ScriptContainer1" runat="server"&amp;gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;script type="text/javascript" language="javascript"&amp;gt;&lt;br&gt;        function returnValue() {&lt;br&gt;            var parent = &amp;#119;indow.opener&lt;br&gt;            parent.setReturnValue('Something was picked.');&lt;br&gt;            self.close();&lt;br&gt;        }&lt;br&gt;        &amp;lt;/script&amp;gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;/ext:ScriptContainer&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;ext:ScriptManager ID="ScriptManager1" runat="server"&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;/ext:ScriptManager&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;div&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;ext:Button ID="btnReturnValue" runat="server" Text="Return something"&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;listeners&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;Click Handler="returnValue();" /&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;/listeners&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;/ext:Button&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;/div&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;/form&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;lt;/body&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;lt;/html&amp;gt;&lt;br&gt;[/code]&lt;br&gt;</description><pubDate>Thu, 10 Jul 2008 10:24:18 GMT</pubDate><dc:creator>jchau</dc:creator></item></channel></rss>