﻿<?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"><channel><title>Coolite Forums / Coolite Toolkit / *Premium Help*  / [SOLVED] TabPanel.SetActiveTab with PostBack / Latest Posts</title><generator>InstantForum.NET v4.1.4</generator><description>Coolite Forums</description><link>http://www.coolite.com/forums/</link><webMaster>do-not-reply@coolite.com</webMaster><lastBuildDate>Tue, 06 Jan 2009 18:11:27 GMT</lastBuildDate><ttl>20</ttl><item><title>RE: [SOLVED] TabPanel.SetActiveTab with PostBack</title><link>http://www.coolite.com/forums/Topic884-16-1.aspx</link><description>Thanks I used the SVN checkout this morning and it worked!&lt;br&gt;&lt;br&gt;Cheers,&lt;br&gt;Timothy&lt;br&gt;</description><pubDate>Mon, 14 Jul 2008 08:38:30 GMT</pubDate><dc:creator>Timothy</dc:creator></item><item><title>RE: [SOLVED] TabPanel.SetActiveTab with PostBack</title><link>http://www.coolite.com/forums/Topic884-16-1.aspx</link><description>Hi Timothy,&lt;br&gt;&lt;br&gt;Thanks for reporting the TabPanel bug. It has been fixed. &lt;br&gt;&lt;br&gt;At the moment the fix is only available from SVN.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Are you building from SVN or using the public releases? We're more than happy to send you a custom build of either v0.5.4 or the current /trunk/.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Of course, if you're building from SVN, just perform an update and everything should work as expected. &lt;br&gt;&lt;br&gt;Hope this helps.&lt;br&gt;</description><pubDate>Mon, 14 Jul 2008 02:29:07 GMT</pubDate><dc:creator>geoffrey.mcgill</dc:creator></item><item><title>RE: [SOLVED] TabPanel.SetActiveTab with PostBack</title><link>http://www.coolite.com/forums/Topic884-16-1.aspx</link><description>Thanks!  Your solution is what I've already been using, sorry I should have mentioned that in my response :)&lt;br&gt;&lt;br&gt;Will this bump to 0.5.5 or will I need to recompile with SVN?&lt;br&gt;&lt;br&gt;Cheers,&lt;br&gt;Timothy&lt;br&gt;</description><pubDate>Sun, 13 Jul 2008 12:28:11 GMT</pubDate><dc:creator>Timothy</dc:creator></item><item><title>RE: [SOLVED] TabPanel.SetActiveTab with PostBack</title><link>http://www.coolite.com/forums/Topic884-16-1.aspx</link><description>Hi Timothy,&lt;br&gt;&lt;br&gt;Thank you for your code. This helped us find a bug. The fix willbe available in svn tomorrow (Monday). Now (before the emergence of fix), I recommend to use the following code: &lt;br&gt;&lt;br&gt;[code]&lt;br&gt;   // old code&lt;br&gt;   //Tabs.SetActiveTab(TabTwo);&lt;br&gt;   &lt;br&gt;   //The code, which works&lt;br&gt;   Tabs.ActiveTab = 1;&lt;br&gt;[/code]&lt;br&gt; &lt;br&gt; I will inform you when the fix will be ready. &lt;br&gt; &lt;br&gt; Thanks again&lt;br&gt;&lt;br&gt;Vladimir&lt;br&gt;</description><pubDate>Sun, 13 Jul 2008 11:48:49 GMT</pubDate><dc:creator>vladsch</dc:creator></item><item><title>RE: [SOLVED] TabPanel.SetActiveTab with PostBack</title><link>http://www.coolite.com/forums/Topic884-16-1.aspx</link><description>Got the example:&lt;br&gt;&lt;br&gt;[code]&lt;br&gt;    &amp;lt;form runat="server"&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;script runat="server"&amp;gt;&lt;br&gt;            protected void btnTest_Click(object s, EventArgs e)&lt;br&gt;            {&lt;br&gt;                Tabs.SetActiveTab(TabTwo);&lt;br&gt;            }&lt;br&gt;            protected void btnTest2_Click(object s, EventArgs e)&lt;br&gt;            {&lt;br&gt;                &lt;br&gt;            }    &lt;br&gt;        &amp;lt;/script&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;asp:ScriptManager runat="server" EnablePartialRendering="True" /&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;ExtJS:ScriptManager runat="server" StateProvider="PostBack" Theme="Gray" /&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;asp:UpdatePanel runat="server" UpdateMode="Conditional"&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;ContentTemplate&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;ExtJS:TabPanel ID="Tabs" runat="server" ActiveTab="0" AutoHeight="True" AutoPostBack="True"&amp;gt;&lt;br&gt;                    &amp;lt;Tabs&amp;gt;&lt;br&gt;                        &amp;lt;ExtJS:Tab ID="TabOne" runat="server" AutoHeight="True" Title="Tab 1"&amp;gt;&lt;br&gt;                            &amp;lt;Content&amp;gt;&lt;br&gt;                                &amp;lt;ExtJS:Button ID="btnTest" runat="server" &amp;#111;nclick="btnTest_Click" Text="Test" /&amp;gt;&lt;br&gt;                            &amp;lt;/Content&amp;gt;&lt;br&gt;                        &amp;lt;/ExtJS:Tab&amp;gt;&lt;br&gt;                        &amp;lt;ExtJS:Tab ID="TabTwo" runat="server" AutoHeight="True" Title="Tab 2"&amp;gt;&lt;br&gt;                            &amp;lt;Content&amp;gt;&lt;br&gt;                                &amp;lt;ExtJS:Button ID="btnTest2" runat="server" &amp;#111;nclick="btnTest2_Click" Text="Test 2" /&amp;gt;&lt;br&gt;                            &amp;lt;/Content&amp;gt;&lt;br&gt;                        &amp;lt;/ExtJS:Tab&amp;gt;&lt;br&gt;                    &amp;lt;/Tabs&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;/ExtJS:TabPanel&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;/ContentTemplate&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;/asp:UpdatePanel&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;/form&amp;gt;&lt;br&gt;[/code]&lt;br&gt;&lt;br&gt;Click [i]Test[/i] in the first Tab it will switch you to Tab 2.  Now click [i]Test 2[/i] in the 2nd tab and it takes you back to Tab 1 ;)&lt;br&gt;&lt;br&gt;Cheers,&lt;br&gt;Timothy&lt;br&gt;</description><pubDate>Sun, 13 Jul 2008 11:06:37 GMT</pubDate><dc:creator>Timothy</dc:creator></item><item><title>RE: [SOLVED] TabPanel.SetActiveTab with PostBack</title><link>http://www.coolite.com/forums/Topic884-16-1.aspx</link><description>Hello Vladimir,&lt;br&gt;&lt;br&gt;I'll get an example ready for you tonight!&lt;br&gt;&lt;br&gt;Cheers,&lt;br&gt;Timothy&lt;br&gt;</description><pubDate>Wed, 09 Jul 2008 13:09:48 GMT</pubDate><dc:creator>Timothy</dc:creator></item><item><title>RE: [SOLVED] TabPanel.SetActiveTab with PostBack</title><link>http://www.coolite.com/forums/Topic884-16-1.aspx</link><description> Hi Timothy,&lt;br&gt;&lt;br&gt;I can't reproduce such behaviour with your posted code.  Can you confirm that below example is not working for you:&lt;br&gt;&lt;br&gt;[code]&lt;br&gt;&amp;lt;head runat="server"&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;title&amp;gt;Untitled Page&amp;lt;/title&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;script runat="server"&amp;gt;&lt;br&gt;        protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)&lt;br&gt;        {&lt;br&gt;             &lt;br&gt;        }&lt;br&gt;        &lt;br&gt;        protected void TabsChanged(object sender, EventArgs e)&lt;br&gt;        {&lt;br&gt;            Tabs.SetActiveTab(Tab2); &lt;br&gt;        }&lt;br&gt;    &amp;lt;/script&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;lt;/head&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;lt;body&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;form id="form1" runat="server"&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;ext:ScriptManager ID="ScriptManager1" runat="server" StateProvider="PostBack" /&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;ext:TabPanel ID="Tabs" runat="server" ActiveTab="0" AutoHeight="True" AutoWidth="True"&lt;br&gt;        AutoPostBack="True" OnTabChanged="TabsChanged"&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;Tabs&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;ext:Tab ID="Tab1" runat="server" IconCls="TabTenderSearch" Title="Customer 1" AutoHeight="True"&lt;br&gt;                AutoWidth="True"&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;Content&amp;gt;&lt;br&gt;                    Word&lt;br&gt;                &amp;lt;/Content&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;/ext:Tab&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;ext:Tab ID="Tab2" runat="server" IconCls="TabTenderSearch" Title="Customer 2" AutoHeight="True"&lt;br&gt;                AutoWidth="True"&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;Content&amp;gt;&lt;br&gt;                    Word 2&lt;br&gt;                &amp;lt;/Content&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;/ext:Tab&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;/Tabs&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;/ext:TabPanel&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;/form&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;lt;/body&amp;gt;&lt;br&gt;[/code]&lt;br&gt;&lt;br&gt;The right behaivour of this example: after postback always selected second tab&lt;br&gt;&lt;br&gt;Can you post full code of your example? Where are you calling the SetActiveTab (in PageInit, PageLoad, any event handler or in PreRender). Please provide me by these information and I'll try to help you.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Vladimir&lt;br&gt;</description><pubDate>Wed, 09 Jul 2008 12:35:07 GMT</pubDate><dc:creator>vladsch</dc:creator></item><item><title>[SOLVED] TabPanel.SetActiveTab with PostBack</title><link>http://www.coolite.com/forums/Topic884-16-1.aspx</link><description>Hello,&lt;br&gt;&lt;br&gt;When using the TabPanel.SetActiveTab with StateProvider [i]PostBack[/i] it appears to be reverting back to the first tab.&lt;br&gt;&lt;br&gt;I have the following:&lt;br&gt;&lt;br&gt;[code]&lt;br&gt;&amp;lt;ExtJS:TabPanel ID="Tabs" runat="server" ActiveTab="0" AutoHeight="True" AutoWidth="True" AutoPostBack="True"&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;Tabs&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;ExtJS:Tab ID="Tab1" runat="server" IconCls="TabTenderSearch" Title="Customer 1" AutoHeight="True" AutoWidth="True"&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;Content&amp;gt;&lt;br&gt;                Word&lt;br&gt;            &amp;lt;/Content&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;/ExtJS:Tab&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;ExtJS:Tab ID="Tab2" runat="server"IconCls="TabTenderSearch" Title="Customer 2" AutoHeight="True"AutoWidth="True"&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;Content&amp;gt;&lt;br&gt;                Word 2&lt;br&gt;            &amp;lt;/Content&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;/ExtJS:Tab&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;/Tabs&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;lt;/ExtJS:TabPanel&amp;gt;&lt;br&gt;[/code]&lt;br&gt;&lt;br&gt;Code behind is:&lt;br&gt;&lt;br&gt;[code]&lt;br&gt;Tabs.SetActiveTab(Tab2);&lt;br&gt;[/code]&lt;br&gt;&lt;br&gt;Cheers,&lt;br&gt;Timothy&lt;br&gt;</description><pubDate>Wed, 09 Jul 2008 10:43:07 GMT</pubDate><dc:creator>Timothy</dc:creator></item></channel></rss>