﻿<?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"><channel><title>Coolite Forums / Coolite Toolkit / *Premium Help*  / [SOLVED] Tabstrip error: types[config.xtype || defaultType] is not a constructor / Latest Posts</title><generator>InstantForum.NET v4.1.4</generator><description>Coolite Forums</description><link>http://www.coolite.com/forums/</link><webMaster>do-not-reply@coolite.com</webMaster><lastBuildDate>Fri, 10 Sep 2010 13:40:29 GMT</lastBuildDate><ttl>20</ttl><item><title>RE: [SOLVED] Tabstrip error: types[config.xtype || defaultType] is not a constructor</title><link>http://www.coolite.com/forums/Topic28724-16-1.aspx</link><description> Ok guys, you are completely off the hook on this one. We had a modification that I was aware of only superficially that affected the output of the js files. We're all set now. [Resolved]. </description><pubDate>Tue, 09 Mar 2010 08:49:34 GMT</pubDate><dc:creator>UGRev</dc:creator></item><item><title>RE: [SOLVED] Tabstrip error: types[config.xtype || defaultType] is not a constructor</title><link>http://www.coolite.com/forums/Topic28724-16-1.aspx</link><description>Ok, so apparently there might be some issues with some customizations that were made. The depth of the customizations is something I cannot comment on at the moment was they were done by our lead dev and I simply don't know what they entail.  &lt;br&gt;&lt;br&gt;I was able to get a test working ok that wasn't using our merged .dll. So we'll have to investigate further on our end. I'll update this post when I have more info.&lt;br&gt;</description><pubDate>Mon, 08 Mar 2010 11:46:10 GMT</pubDate><dc:creator>UGRev</dc:creator></item><item><title>RE: [SOLVED] Tabstrip error: types[config.xtype || defaultType] is not a constructor</title><link>http://www.coolite.com/forums/Topic28724-16-1.aspx</link><description> yeah, that script and the core script are not loading (reference cannot be found). Trying to sort that out  now. &lt;br&gt;</description><pubDate>Mon, 08 Mar 2010 10:17:19 GMT</pubDate><dc:creator>UGRev</dc:creator></item><item><title>RE: [SOLVED] Tabstrip error: types[config.xtype || defaultType] is not a constructor</title><link>http://www.coolite.com/forums/Topic28724-16-1.aspx</link><description>Hi,&lt;div&gt;&lt;br&gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;If you have Ext is undefined than it is mean that ExtJS files is not loaded. Whart I can suggest to check:&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;br&gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;1. Use Firebug. Net tab. Press JS button. See status of loaded js files&lt;/div&gt;&lt;div&gt;2. Also you can open source code (html) of the rendered page (View Source), find script block which attach js files, like&lt;/div&gt;&lt;div&gt;[code]&lt;span style="font-family: monospace; white-space: pre; "&gt;&amp;lt;&lt;span class="start-tag"&gt;script&lt;/span&gt;&lt;span class="attribute-name"&gt; type&lt;/span&gt;=&lt;span class="attribute-value"&gt;"text/javascript" &lt;/span&gt;&lt;span class="attribute-name"&gt;src&lt;/span&gt;&lt;span&gt;="&lt;/span&gt;&lt;a href="view-source:http://examples.ext.net/extjs/ext-all-js/ext.axd?v=21960"&gt;/extjs/ext-all-js/ext.axd?v=21960&lt;/a&gt;&lt;span&gt;"&lt;/span&gt;&amp;gt;&amp;lt;/&lt;span class="end-tag"&gt;script&amp;gt;&lt;span style="font-family: Verdana, Arial, Helvetica, Helvetica, sans-serif; white-space: normal; "&gt;[/code]&lt;/span&gt;&lt;/span&gt;&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span style="font-family: monospace; white-space: pre; "&gt;&lt;span class="end-tag"&gt;&lt;span style="font-family: Verdana, Arial, Helvetica, Helvetica, sans-serif; white-space: normal; "&gt;&lt;br&gt;&lt;/span&gt;&lt;/span&gt;&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span style="font-family: monospace; white-space: pre; "&gt;&lt;span class="end-tag"&gt;&lt;span style="font-family: Verdana, Arial, Helvetica, Helvetica, sans-serif; white-space: normal; "&gt;and try to open that link (src) in the browser, see result&lt;/span&gt;&lt;/span&gt;&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;br&gt;&lt;/div&gt;</description><pubDate>Mon, 08 Mar 2010 10:08:46 GMT</pubDate><dc:creator>vladsch</dc:creator></item><item><title>RE: [SOLVED] Tabstrip error: types[config.xtype || defaultType] is not a constructor</title><link>http://www.coolite.com/forums/Topic28724-16-1.aspx</link><description> [code]&amp;lt;?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?&amp;gt;&amp;lt;configuration&amp;gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;configSections&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;section name="enterpriseLibrary.ConfigurationSource" type="Microsoft.Practices.EnterpriseLibrary.Common.Configuration.ConfigurationSourceSection, Microsoft.Practices.EnterpriseLibrary.Common, Version=4.1.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;sectionGroup name="system.web.extensions" type="System.Web.Configuration.SystemWebExtensionsSectionGroup, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;sectionGroup name="scripting" type="System.Web.Configuration.ScriptingSectionGroup, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;section name="scriptResourceHandler" type="System.Web.Configuration.ScriptingScriptResourceHandlerSection, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication"/&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;sectionGroup name="webServices" type="System.Web.Configuration.ScriptingWebServicesSectionGroup, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"&amp;gt;&lt;br&gt;                    &amp;lt;section name="jsonSerialization" type="System.Web.Configuration.ScriptingJsonSerializationSection, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" requirePermission="false" allowDefinition="Everywhere"/&amp;gt;&lt;br&gt;                    &amp;lt;section name="authenticationService" type="System.Web.Configuration.ScriptingAuthenticationServiceSection, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication"/&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;/sectionGroup&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;/sectionGroup&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;/sectionGroup&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;section name="extnet" type="Ext.Net.GlobalConfig" requirePermission="false"/&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;/configSections&amp;gt;&lt;br&gt;    &lt;br&gt;    &amp;lt;extnet sourceFormatting="false" scriptMode="Release" gzip="true"&amp;gt;&amp;lt;/extnet&amp;gt;&lt;br&gt;    &lt;br&gt;    &amp;lt;system.web&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;!-- Adjust this value (in KB) to specify how large request can be accepted. --&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;httpRuntime executionTimeout="300" maxRequestLength="4096"/&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;compilation debug="true"&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;assemblies&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;add assembly="System.Core, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089"/&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;add assembly="System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;add assembly="System.Web.Abstractions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;add assembly="System.Web.Routing, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;add assembly="System.Web.Mvc, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;add assembly="System.Data.DataSetExtensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089"/&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;add assembly="System.Xml.Linq, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089"/&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;add assembly="System.Data.Linq, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &lt;br&gt;                &amp;lt;add assembly="System.Design, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A"/&amp;gt;&amp;lt;/assemblies&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;/compilation&amp;gt;&lt;br&gt;        &lt;br&gt;        &amp;lt;pages&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;controls&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;add tagPrefix="asp" namespace="System.Web.UI" assembly="System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;add tagPrefix="asp" namespace="System.Web.UI.WebControls" assembly="System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/&amp;gt;&lt;br&gt;                &lt;br&gt;            &amp;lt;/controls&amp;gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;namespaces&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;add namespace="System.Web.Mvc"/&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;add namespace="System.Web.Mvc.Ajax"/&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;add namespace="System.Web.Mvc.Html"/&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;add namespace="System.Web.Routing"/&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;add namespace="System.Linq"/&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;add namespace="System.Collections.Generic"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;/namespaces&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;/pages&amp;gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;httpHandlers&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;remove path="*.asmx" verb="*"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;add path="*.asmx" verb="*" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" validate="false"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;add path="JavaScriptHandler.axd" verb="GET,HEAD" type="IdentityFinder.Web.JavaScriptHandler, Web" validate="false"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;add path="*_AppService.axd" verb="*" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" validate="false"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;add path="ScriptResource.axd" verb="GET,HEAD" type="System.Web.Handlers.ScriptResourceHandler, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" validate="false"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;add path="*.mvc" verb="*" type="System.Web.Mvc.MvcHttpHandler, System.Web.Mvc, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" validate="false"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;add path="*/ext.axd" verb="*" type="Ext.Net.ResourceHandler" validate="false"/&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;/httpHandlers&amp;gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;httpModules&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;add name="DirectRequestModule" type="Ext.Net.DirectRequestModule, Ext.Net"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;add name="ScriptModule" type="System.Web.Handlers.ScriptModule, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;add name="UrlRoutingModule" type="System.Web.Routing.UrlRoutingModule, System.Web.Routing, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;/httpModules&amp;gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &lt;br&gt;    &amp;lt;/system.web&amp;gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;system.codedom&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;compilers&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;compiler language="c#;cs;csharp" extension=".cs" warningLevel="4" type="Microsoft.CSharp.CSharpCodeProvider, System, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089"&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;providerOption name="CompilerVersion" value="v3.5"/&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;providerOption name="WarnAsError" value="false"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;/compiler&amp;gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;compiler language="vb;vbs;visualbasic;vbscript" extension=".vb" warningLevel="4" type="Microsoft.VisualBasic.VBCodeProvider, System, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089"&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;providerOption name="CompilerVersion" value="v3.5"/&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;providerOption name="OptionInfer" value="true"/&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;providerOption name="WarnAsError" value="false"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;/compiler&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;/compilers&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;/system.codedom&amp;gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;!-- &lt;br&gt;        The system.webServer section is required for running ASP.NET AJAX under Internet&lt;br&gt;        Information Services 7.0.  It is not necessary for previous version of IIS.&lt;br&gt;  --&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;system.webServer&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;validation validateIntegratedModeConfiguration="false"/&amp;gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;modules runAllManagedModulesForAllRequests="true"&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;remove name="ScriptModule"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;remove name="UrlRoutingModule"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;add name="ScriptModule" preCondition="managedHandler" type="System.Web.Handlers.ScriptModule, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;add name="UrlRoutingModule" type="System.Web.Routing.UrlRoutingModule, System.Web.Routing, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;add name="DirectRequestModule" type="Ext.Net.DirectRequestModule, Ext.Net"/&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;/modules&amp;gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;handlers&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;remove name="WebServiceHandlerFactory-Integrated"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;remove name="ScriptHandlerFactory"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;remove name="ScriptHandlerFactoryAppServices"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;remove name="ScriptResource"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;remove name="MvcHttpHandler"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;remove name="UrlRoutingHandler"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;add name="ScriptHandlerFactory" verb="*" path="*.asmx" preCondition="integratedMode" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;add name="ScriptHandlerFactoryAppServices" verb="*" path="*_AppService.axd" preCondition="integratedMode" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;add name="ScriptResource" preCondition="integratedMode" verb="GET,HEAD" path="ScriptResource.axd" type="System.Web.Handlers.ScriptResourceHandler, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;add name="MvcHttpHandler" preCondition="integratedMode" verb="*" path="*.mvc" type="System.Web.Mvc.MvcHttpHandler, System.Web.Mvc, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;add name="UrlRoutingHandler" preCondition="integratedMode" verb="*" path="UrlRouting.axd" type="System.Web.HttpForbiddenHandler, System.Web, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;add name="ExtRequestHandler" verb="*" path="*/ext.axd" preCondition="integratedMode" type="Ext.Net.ResourceHandler"/&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;/handlers&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;/system.webServer&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;runtime&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1"&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;dependentAssembly&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;assemblyIdentity name="System.Web.Extensions" publicKeyToken="31bf3856ad364e35"/&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-1.1.0.0" newVersion="3.5.0.0"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;/dependentAssembly&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;dependentAssembly&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;assemblyIdentity name="System.Web.Extensions.Design" publicKeyToken="31bf3856ad364e35"/&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-1.1.0.0" newVersion="3.5.0.0"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;/dependentAssembly&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;/assemblyBinding&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;enforceFIPSPolicy enabled="false"/&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;/runtime&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;system.web.extensions&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;scripting&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;scriptResourceHandler enableCompression="true" enableCaching="true"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;webServices&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;jsonSerialization maxJsonLength="5000000"&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;/jsonSerialization&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;/webServices&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;/scripting&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;/system.web.extensions&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;system.serviceModel&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;behaviors&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;endpointBehaviors&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;behavior name="CacheKeysAspNetAjaxBehavior"&amp;gt;&lt;br&gt;                    &amp;lt;enableWebScript/&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;/behavior&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;/endpointBehaviors&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;/behaviors&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;serviceHostingEnvironment aspNetCompatibilityEnabled="true"/&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;services&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;service name="CacheKeys"&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;endpoint address="" behaviorConfiguration="CacheKeysAspNetAjaxBehavior" binding="webHttpBinding" contract="CacheKeys"/&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;/service&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;/services&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;/system.serviceModel&amp;gt;&lt;br&gt;&amp;lt;/configuration&amp;gt;[/code]</description><pubDate>Mon, 08 Mar 2010 09:47:08 GMT</pubDate><dc:creator>UGRev</dc:creator></item><item><title>RE: [SOLVED] Tabstrip error: types[config.xtype || defaultType] is not a constructor</title><link>http://www.coolite.com/forums/Topic28724-16-1.aspx</link><description>Hi,&lt;div&gt;&lt;br&gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;Cam you demonstrate your web.config?&lt;/div&gt;&lt;div&gt;Just ensure that you use ResourceHandler http handler instead ResourceManager (your toolkit's readme.txt can contains misprint) &lt;/div&gt;</description><pubDate>Mon, 08 Mar 2010 09:42:48 GMT</pubDate><dc:creator>vladsch</dc:creator></item><item><title>RE: [SOLVED] Tabstrip error: types[config.xtype || defaultType] is not a constructor</title><link>http://www.coolite.com/forums/Topic28724-16-1.aspx</link><description> yes, the web.config has all the proper config elements. Suffice it to say that I just started over and  have run into Ext.EventManager is undefined. </description><pubDate>Mon, 08 Mar 2010 09:25:51 GMT</pubDate><dc:creator>UGRev</dc:creator></item><item><title>RE: [SOLVED] Tabstrip error: types[config.xtype || defaultType] is not a constructor</title><link>http://www.coolite.com/forums/Topic28724-16-1.aspx</link><description>Hi,&lt;div&gt;&lt;br&gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span style="color: rgb(51, 51, 51); line-height: 17px; "&gt;&lt;i&gt;I'm getting ext is undefined in the test app&lt;/i&gt;&lt;/span&gt; &lt;/div&gt;&lt;div&gt;Did you add required modules to the web.config?&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;br&gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;div&gt;&amp;lt;!-- &lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;		&lt;/span&gt;The following system.web section is only requited for running ASP.NET AJAX under Internet&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;		&lt;/span&gt;Information Services 6.0 (or earlier).  This section is not necessary for IIS 7.0 or later.&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;	&lt;/span&gt;--&amp;gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;	&lt;/span&gt;&amp;lt;system.web&amp;gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;		&lt;/span&gt;&amp;lt;httpHandlers&amp;gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;			&lt;/span&gt;&amp;lt;add path="*/ext.axd" verb="*" type="Ext.Net.ResourceHandler" validate="false" /&amp;gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;		&lt;/span&gt;&amp;lt;/httpHandlers&amp;gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;		&lt;/span&gt;&amp;lt;httpModules&amp;gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;			&lt;/span&gt;&amp;lt;add name="DirectRequestModule" type="Ext.Net.DirectRequestModule, Ext.Net" /&amp;gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;		&lt;/span&gt;&amp;lt;/httpModules&amp;gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;	&lt;/span&gt;&amp;lt;/system.web&amp;gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;  &lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;	&lt;/span&gt;&amp;lt;!-- &lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;		&lt;/span&gt;The system.webServer section is required for running ASP.NET AJAX under Internet Information Services 7.0.&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;		&lt;/span&gt;It is not necessary for previous version of IIS.&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;	&lt;/span&gt;--&amp;gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;	&lt;/span&gt;&amp;lt;system.webServer&amp;gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;		&lt;/span&gt;&amp;lt;validation validateIntegratedModeConfiguration="false"/&amp;gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;		&lt;/span&gt;&amp;lt;modules&amp;gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;			&lt;/span&gt;&amp;lt;add &lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;				&lt;/span&gt;name="DirectRequestModule" &lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;				&lt;/span&gt;preCondition="managedHandler" &lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;				&lt;/span&gt;type="Ext.Net.DirectRequestModule, Ext.Net" &lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;				&lt;/span&gt;/&amp;gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;		&lt;/span&gt;&amp;lt;/modules&amp;gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;		&lt;/span&gt;&amp;lt;handlers&amp;gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;			&lt;/span&gt;&amp;lt;add &lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;				&lt;/span&gt;name="DirectRequestHandler" &lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;				&lt;/span&gt;verb="*" &lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;				&lt;/span&gt;path="*/ext.axd" &lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;				&lt;/span&gt;preCondition="integratedMode" &lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;				&lt;/span&gt;type="Ext.Net.ResourceHandler"&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;				&lt;/span&gt;/&amp;gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;		&lt;/span&gt;&amp;lt;/handlers&amp;gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"&gt;	&lt;/span&gt;&amp;lt;/system.webServer&amp;gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;br&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;</description><pubDate>Mon, 08 Mar 2010 09:04:55 GMT</pubDate><dc:creator>vladsch</dc:creator></item><item><title>RE: [SOLVED] Tabstrip error: types[config.xtype || defaultType] is not a constructor</title><link>http://www.coolite.com/forums/Topic28724-16-1.aspx</link><description> I am working on a test app at the moment... as soon as I can get it to work, I'll toss it up. Right now, I'm getting ext is undefined in the test app and I haven't a clue why. Hopefully, I can repro the tabstrip issue in the test app. </description><pubDate>Mon, 08 Mar 2010 08:54:29 GMT</pubDate><dc:creator>UGRev</dc:creator></item><item><title>RE: [SOLVED] Tabstrip error: types[config.xtype || defaultType] is not a constructor</title><link>http://www.coolite.com/forums/Topic28724-16-1.aspx</link><description>Hi,&lt;div&gt;&lt;br&gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;Your sample doesn't reproduce the problem. Are you sure that problem related with TabStrip. TabStrip control defines default xtype for own items therefore I dont't think that such error is possible. Can you create test solution, zip it and post (do not attach assemblies). If the code is private then you can send it to the support email&lt;/div&gt;</description><pubDate>Mon, 08 Mar 2010 08:27:38 GMT</pubDate><dc:creator>vladsch</dc:creator></item><item><title>RE: [SOLVED] Tabstrip error: types[config.xtype || defaultType] is not a constructor</title><link>http://www.coolite.com/forums/Topic28724-16-1.aspx</link><description> The build was current so I don't think that's the issue. &lt;div&gt;&lt;br&gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;I did notice, however, that the createComponent method call keeps trying to create a button instead of a tabstrip. I suspect this is not typical. &lt;/div&gt;</description><pubDate>Mon, 08 Mar 2010 08:05:33 GMT</pubDate><dc:creator>UGRev</dc:creator></item><item><title>RE: [SOLVED] Tabstrip error: types[config.xtype || defaultType] is not a constructor</title><link>http://www.coolite.com/forums/Topic28724-16-1.aspx</link><description>Hi UGRev,&lt;div&gt;&lt;br&gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;I'm not sure what I should be checking for? Your sample appears to work correctly.&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;br&gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;Please ensure you have the latest source SVN. Maybe do an SVN update and rebuild just to be sure. &lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;br&gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;Hope this helps.&lt;/div&gt;&lt;div&gt;&lt;br&gt;&lt;/div&gt;</description><pubDate>Fri, 05 Mar 2010 10:14:48 GMT</pubDate><dc:creator>geoffrey.mcgill</dc:creator></item><item><title>RE: [SOLVED] Tabstrip error: types[config.xtype || defaultType] is not a constructor</title><link>http://www.coolite.com/forums/Topic28724-16-1.aspx</link><description> I'll try to get you a sample today.. &lt;br&gt;&lt;br&gt;however.. here is the entire view port code. The above was just a snippet. &lt;br&gt;&lt;br&gt;I've cut out the contents as they all reference other views and are not relevant here. &lt;br&gt;&lt;br&gt;[code]&amp;lt;ext:Viewport ID="viewPort" runat="server" CtCls="viewportContainer" IDMode="Explicit"&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;Content&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;ext:BorderLayout runat="server"&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;North Collapsible="false"&amp;gt;&lt;br&gt;                    &amp;lt;ext:Panel runat="server" Header="false" Height="45" BodyStyle="background-color:transparent" Border="false"&amp;gt;&lt;br&gt;                        &amp;lt;Content&amp;gt;&lt;br&gt;                            &amp;lt;div class="contentHeader"&amp;gt;&lt;br&gt;                                &amp;lt;div class="contentHeaderLeft"&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;amp;nbsp;&lt;br&gt;                                &amp;lt;/div&amp;gt;&lt;br&gt;                                &amp;lt;div class="contentHeaderRight"&amp;gt;&lt;br&gt;                                &amp;lt;/div&amp;gt;&lt;br&gt;                            &amp;lt;/div&amp;gt;&lt;br&gt;                        &amp;lt;/Content&amp;gt;&lt;br&gt;                    &amp;lt;/ext:Panel&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;/North&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;West Collapsible="true" Split="true" MinWidth="160"&amp;gt;&lt;br&gt;                    &amp;lt;ext:Panel ID="sidebarPanel" runat="server" Title=" " Width="175"&amp;gt;&lt;br&gt;                        &amp;lt;Content&amp;gt;&lt;br&gt;    &lt;br&gt;                        &amp;lt;/Content&amp;gt;&lt;br&gt;                    &amp;lt;/ext:Panel&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;/West&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;Center MinWidth="200"&amp;gt;&lt;br&gt;                    &amp;lt;ext:Panel ID="contentPanel" runat="server" Header="false" ActiveIndex="0"&amp;gt;&lt;br&gt;                        &amp;lt;TopBar&amp;gt;&lt;br&gt;                            &amp;lt;ext:Toolbar ID="globalToolbar" Flat="false" runat="server" Cls="x-panel-header" Height="25"&amp;gt;&lt;br&gt;                                &amp;lt;Items&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;lt;ext:Label ID="contentTitle" runat="server" Text="" Cls="contentPanelTitle" /&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;lt;ext:Button ID="exportControl" runat="server" IconCls="iconExport" /&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;lt;ext:Label ID="displayDate" runat="server" EmptyText="" Hidden="true" /&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;lt;ext:Button ID="dateButton" runat="server" IconCls="iconDateGo" Hidden="true"&amp;gt;&lt;br&gt;                                        &amp;lt;Menu&amp;gt;&lt;br&gt;                                            &amp;lt;ext:Menu&amp;gt;&lt;br&gt;                                                &amp;lt;Items&amp;gt;&lt;br&gt;                                                    &amp;lt;ext:DatePicker ID="dateRange" runat="server"&amp;gt;&lt;br&gt;                                                    &amp;lt;/ext:DatePicker&amp;gt;&lt;br&gt;                                                &amp;lt;/Items&amp;gt;&lt;br&gt;                                            &amp;lt;/ext:Menu&amp;gt;&lt;br&gt;                                        &amp;lt;/Menu&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;lt;/ext:Button&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;lt;ext:Button ID="globalFilter" runat="server" IconCls="icoFolderFind" Hidden="true"&amp;gt;&lt;br&gt;                                        &amp;lt;Listeners&amp;gt;&lt;br&gt;                                            &amp;lt;Click Handler="$r.onShowGlobalFilter()" /&amp;gt;&lt;br&gt;                                        &amp;lt;/Listeners&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;lt;/ext:Button&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;lt;ext:ToolbarFill ID="ToolbarFill2" runat="server" /&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;lt;ext:TabStrip runat="server" Width="200" &amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;lt;Items&amp;gt;&lt;br&gt;                                        &amp;lt;ext:TabStripItem ItemID="summary" Title="Summary" Closable="false" /&amp;gt;&lt;br&gt;                                        &amp;lt;ext:TabStripItem ItemID="matchData" Title="Match Data" Closable="false" /&amp;gt;&lt;br&gt;                                        &amp;lt;ext:TabStripItem ItemID="logData" Title="Log Data" Closable="false" /&amp;gt;&lt;br&gt;                                        &amp;lt;ext:TabStripItem ItemID="status" Title="Status" Closable="false" /&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;lt;/Items&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &lt;br&gt;                                    &amp;lt;/ext:TabStrip&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;lt;ext:ToolbarSeparator runat="server"/&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;lt;ext:Button ID="logoutButton" runat="server" IconCls="iconKey"&amp;gt;&lt;br&gt;                                        &amp;lt;DirectEvents&amp;gt;&lt;br&gt;                                            &amp;lt;Click Url="~/Auth/LogOut"&amp;gt;&lt;br&gt;                                            &lt;br&gt;                                            &amp;lt;/Click&amp;gt;&lt;br&gt;                                        &amp;lt;/DirectEvents&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;lt;/ext:Button&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;lt;ext:Button ID="globalHelp" runat="server" IconCls="icoHelp"  /&amp;gt;&lt;br&gt;                                &amp;lt;/Items&amp;gt;&lt;br&gt;                            &amp;lt;/ext:Toolbar&amp;gt;&lt;br&gt;                        &amp;lt;/TopBar&amp;gt;&lt;br&gt;                        &amp;lt;Content&amp;gt;&lt;br&gt;                            &amp;lt;ext:CardLayout runat="server"&amp;gt;&lt;br&gt;                                &amp;lt;Items&amp;gt;&lt;br&gt;                                &lt;br&gt;                                &amp;lt;/Items&amp;gt;&lt;br&gt;                            &amp;lt;/ext:CardLayout&amp;gt;&lt;br&gt;                        &amp;lt;/Content&amp;gt;&lt;br&gt;                    &amp;lt;/ext:Panel&amp;gt;&lt;br&gt;                &amp;lt;/Center&amp;gt;&lt;br&gt;            &amp;lt;/ext:BorderLayout&amp;gt;&lt;br&gt;        &amp;lt;/Content&amp;gt;&lt;br&gt;    &amp;lt;/ext:Viewport&amp;gt;[/code]&lt;br&gt;</description><pubDate>Fri, 05 Mar 2010 09:54:02 GMT</pubDate><dc:creator>UGRev</dc:creator></item><item><title>RE: [SOLVED] Tabstrip error: types[config.xtype || defaultType] is not a constructor</title><link>http://www.coolite.com/forums/Topic28724-16-1.aspx</link><description>Hi,&lt;br&gt;&lt;br&gt;I cannot reproduce that exception. The single incorrect thing which I noticed: you cannot use  ActiveIndex property without CardLayout (exception occurs)&lt;br&gt;&lt;br&gt;Please post test sample which reproduces the problem&lt;br&gt;</description><pubDate>Fri, 05 Mar 2010 08:39:06 GMT</pubDate><dc:creator>vladsch</dc:creator></item><item><title>[SOLVED] Tabstrip error: types[config.xtype || defaultType] is not a constructor</title><link>http://www.coolite.com/forums/Topic28724-16-1.aspx</link><description>When using the tabstrip, I get the following error. &lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Error: &lt;span role="presentation" class="objectBox objectBox-errorMessage hasBreakSwitch "&gt;types[config.xtype || defaultType] is not a constructor &lt;br&gt;&lt;br&gt;on the following line:&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;/span&gt;[code]&lt;pre id="line13825"&gt;create : function(config, defaultType){&lt;br&gt;           &lt;span style="font-weight: bold;"&gt; &lt;span style="font-style: italic;"&gt;return config.render ? config : new types[config.xtype || defaultType](config);&lt;/span&gt;&lt;/span&gt;//&amp;lt;=here&lt;br&gt;        },&lt;br&gt;&lt;/pre&gt;[/code]&lt;br&gt;&lt;br&gt;in the&lt;span style="font-family: monospace;"&gt; &lt;/span&gt;Ext.ComponentMgr class&lt;br&gt;&lt;br&gt; [code]    &amp;lt;ext:Panel ID="contentPanel" runat="server" Header="false" ActiveIndex="0"&amp;gt;&lt;br&gt;                        &amp;lt;TopBar&amp;gt;&lt;br&gt;                            &amp;lt;ext:Toolbar ID="globalToolbar" Flat="false" runat="server" Cls="x-panel-header" Height="25"&amp;gt;&lt;br&gt;                                &amp;lt;Items&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;lt;ext:Label ID="contentTitle" runat="server" Text="" Cls="contentPanelTitle" /&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;lt;ext:Button ID="exportControl" runat="server" IconCls="iconExport" /&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;lt;ext:Label ID="displayDate" runat="server" EmptyText="" Hidden="true" /&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;lt;ext:Button ID="dateButton" runat="server" IconCls="iconDateGo" Hidden="true"&amp;gt;&lt;br&gt;                                        &amp;lt;Menu&amp;gt;&lt;br&gt;                                            &amp;lt;ext:Menu&amp;gt;&lt;br&gt;                                                &amp;lt;Items&amp;gt;&lt;br&gt;                                                    &amp;lt;ext:DatePicker ID="dateRange" runat="server"&amp;gt;&lt;br&gt;                                                    &amp;lt;/ext:DatePicker&amp;gt;&lt;br&gt;                                                &amp;lt;/Items&amp;gt;&lt;br&gt;                                            &amp;lt;/ext:Menu&amp;gt;&lt;br&gt;                                        &amp;lt;/Menu&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;lt;/ext:Button&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;lt;ext:Button ID="globalFilter" runat="server" IconCls="icoFolderFind" Hidden="true"&amp;gt;&lt;br&gt;                                        &amp;lt;Listeners&amp;gt;&lt;br&gt;                                            &amp;lt;Click Handler="$r.onShowGlobalFilter()" /&amp;gt;&lt;br&gt;                                        &amp;lt;/Listeners&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;lt;/ext:Button&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;lt;ext:ToolbarFill ID="ToolbarFill2" runat="server" /&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;lt;ext:TabStrip runat="server" Width="200"&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;lt;Items&amp;gt;&lt;br&gt;                                        &amp;lt;ext:TabStripItem ItemID="summary" Title="Summary" Closable="false" /&amp;gt;&lt;br&gt;                                        &amp;lt;ext:TabStripItem ItemID="matchData" Title="Match Data" Closable="false" /&amp;gt;&lt;br&gt;                                        &amp;lt;ext:TabStripItem ItemID="logData" Title="Log Data" Closable="false" /&amp;gt;&lt;br&gt;                                        &amp;lt;ext:TabStripItem ItemID="status" Title="Status" Closable="false" /&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;lt;/Items&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &lt;br&gt;                                    &amp;lt;/ext:TabStrip&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;lt;ext:ToolbarSeparator runat="server"/&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;lt;ext:Button ID="logoutButton" runat="server" IconCls="iconKey"&amp;gt;&lt;br&gt;                                        &amp;lt;DirectEvents&amp;gt;&lt;br&gt;                                            &amp;lt;Click Url="~/Auth/LogOut"&amp;gt;&lt;br&gt;                                                &amp;lt;%--&amp;lt;EventMask ShowMask="true" Msg="Logging out..." /&amp;gt;--%&amp;gt;&lt;br&gt;                                            &amp;lt;/Click&amp;gt;&lt;br&gt;                                        &amp;lt;/DirectEvents&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;lt;/ext:Button&amp;gt;&lt;br&gt;                                    &amp;lt;ext:Button ID="globalHelp" runat="server" IconCls="icoHelp"  /&amp;gt;&lt;br&gt;                                &amp;lt;/Items&amp;gt;&lt;br&gt;                            &amp;lt;/ext:Toolbar&amp;gt;&lt;br&gt;                        &amp;lt;/TopBar&amp;gt;[/code]</description><pubDate>Fri, 05 Mar 2010 06:57:05 GMT</pubDate><dc:creator>UGRev</dc:creator></item></channel></rss>